Select Page

Tots les platges de la vila blanca obtenen la certificació

Altea va rebre divendres passat nou banderes Qualitur 2023 que atorga Turisme Comunitat Valenciana per a avalar l’excel·lència i l’accessibilitat dels arenals de la Comunitat. Totes les platges alteanes van obtindre la certificació que distingeix la seua qualitat.

La responsable municipal d’Infraestructures, Aurora Serrat, ha manifestat l’interés de l’equip de govern per continuar treballant en el manteniment i millora del litoral de la localitat i la conservació de la seua singularitat. “El nostre objectiu és que els alteans i visitants gaudisquen d’una costa neta, respectuosa amb el medi ambient i sense massificacions”, ha manifestat l’edil.

“La bandera Qualitur reconeix el treball diari realitzat pels ajuntaments perquè la nostra costa siga sinònim d’excel·lència turística, integrant els conceptes de qualitat, medi ambient i accessibilitat’’, assenyala l’edil de Turisme, Xelo Gonzalez.

Concretament, les platges d’Altea certificades són la de Cap Blanc; Platja de la Roda; Platja de Cap Negret, Cala del Soio; Platja de l’Olla; La Solsida; Platja del Mascarat, Platja de la Barreta i Platja de L’Espigó.

Aquest últim reconeixement se suma a les cinc Banderes Blaves aconseguides per les platges alteanes de Cap Blanc, La Roda i L’Espigó; i també pel Club Nàutic d’Altea i el Port Esportiu Marina Greenwich.

La certificació de les banderes Qualitur està vinculada al compliment de la norma ISO 9001 de Qualitat, la norma ISO 14001 de sostenibilitat i al reglament EMAS i l’especificació tècnica S de Sostenibilitat i en matèria d’accessibilitat amb la norma UNE 170001.

Enguany les han rebudes 204 platges de 39 municipis de la Comunitat Valenciana. El programa Qualitur de Turisme Comunitat Valenciana se centralitza en les activitats de foment de la qualitat en empreses, establiments, destins i recursos turístics de la CV mitjançant el reconeixement d’aquestes normes i reglaments.

 

 

Pin It on Pinterest